Zoek jij een vakantiebaan?

Het hele jaar door zijn wij op zoek naar kandidaten, die in vakantieperiodes tijdelijk de bezorging over willen nemen van onze vaste bezorger.

Je kunt op deze pagina lezen wat het bezorgen van de krant inhoudt, kijken of er een krantenwijk bij jou in de buurt vrij is en je kunt je direct aanmelden voor een (bepaalde) wijk.

Wat houdt het bezorgen in?
Een krantenbezorger bezorgt zes dagen per week (van maandag tot en met zaterdag) de krant. Doordeweeks moet de krant voor 07:00 uur bij de abonnee in de bus liggen en op zaterdag voor 07:30 uur. Maar een krantenwijk duurt gemiddeld maar een uur, dus daarna heb je de hele dag nog om leuke of nuttige dingen te doen.
De kranten haal je in de grotere plaatsen op bij een depot bij jou in de buurt. In de buitendorpen worden kranten veelal nog rechtstreeks bij je aan huis gebracht. De kranten bezorg je door middel van een looplijst die je ontvangt samen met jouw kranten. Het is niet moeilijk om te bezorgen, maar je moet de looplijst wel heel goed lezen tijdens het bezorgen anders gaat het misschien mis.

De verdiensten zijn niet verkeerd! En valt ook nog vaak goed te combineren met nog een andere bijbaantje. Of je geniet verder lekker van je vrije tijd.


Lijkt het je wat om te gaan bezorgen?

Geef dan je gegevens door om je aan te melden als bezorger.
Wij plaatsen je dan op onze kandidatenlijst.

Klik dan hier!.

Lukt het niet, kopieer dan onderstaande link in de browser.
https://krantine.ndcmediagroep.nl/krantine/pages/opgaveformulier.xhtml